Räkpaj
Hej mamma o Henrik!
Här kommer länken till en god räkpaj som ni önskade=)
http://www.tasteline.com/recept/Rakpaj_4
Det är creame fraiche istället för mjölk och ägg, men det är jättegott tycke jag.
Hoppas det går bra!
______________________________________________________
Hittade ett till recept i min bok som egentligen är en krabbpaj, men man kan ju byta ut krabbmixen mot räkor.
Denna är med mjölk och ägg om ni hellre vil ha det:)
Krabbpaj 4 personer
Pajdeg:
2 dl vetemjöl
100 gram smör
2 msk vatten
Arbeta ihop degen och låt den vila i kylen i 30 minuter.
Tryck ut den i formen.
Förgrädda i 15 min på 225 grader.
Fyllning:
1 frp krabbmix ca 200 gram
1 burk keso ca 250 gram
1 dl riven ost
4 ägg
2 dl mjölk
1/2 dl hackad dill
2 krm salt
ev. 2 klyftor vitlök
Blanda krabbmix, keso, dill, salt och vitlök.
Häll i pajskalet.
Vispa ihop ägg och mjölk.
Rör i osten.
Häll blandningen i pajskalet.
Grädda i ca 30 minuter.
Tusen tack vi ska göra 35 st till fredag + 35 köttfärs o 35 ost-skink. tack o bock
Hej! Jag har lagt ut en ny "dagens outfit", kika gärna in och kommentera vad tycker du om den!:) Tycker du att jag ska lägga upp "dagens" varje dag?:)
P.S Kolla gärna in mina modellbilder!:)
MUMMAAAA!!!